Haluk Levent Ahbap Grubu

Ünlü şarkıcı Haluk Levent kurucusu olduğu ve hala liderliğini yaptığı Haluk Levent Yardım Vakfı ile yardıma muhtaç olan insanlara destek vermeye devam ediyor. Kalan tüm para ile kışlık çadır yaptırıp Elazığ AFADa teslim ediyoruz.


Haluk Levent Ahbap I Neden Birakti Ortaligi Karistiran Tweet Internet Haber

Haluk Leventten İzmir depremi için ahbapça yaklaşım.

Haluk levent ahbap grubu. Ahbap ve Castrol Türkiyeden Araç Servis ve Bakım Sektörü Çalışanlarına Destek. Levent haberi görünce ekibine aile ile iletişime geçilmesini söyledi. Bu ayki ofis giderleri maaşları ayırdık.

Yardıma muhtaç kişilere yardımda bulunan AHBAP Derneği son zamanlarda en büyük yardım hareketlerine imza atıyor. Yani 15 yıl daha katlanacaksınız bana Haluk Levent haluklevent August 28 2021. İşte AHBAP Derneği üyelik ve iletişim adresleri konusunda merak edilenler haberimizde.

Sokak Ahbaplarımız İçin Evde Hazırlayabileceğiniz Kedi Kurabiyesi Tarifi. Haluk Levent 2017 yılında da kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu AHBAPın. Bu yazımızda Haluk Levent Yardım Vakfı Derneği İletişim Numarası ile ilgili bilgi.

Bunun üzerine AHBAP grubunu görevlendiren Haluk Levent aileden raporları istedi. Ahbap Platformu twitter üzerinden yaptığı açıklamada Castrol Turkiye ile yaptığımız iş birliği ile Tekuzemin de desteğiyle pandemi döneminde zorluklar yaşayan otomotiv motor gibi dallarda okuyan meslek lisesi öğrencilerine tablet. Haluk Levent AHBAP olarak karar alıyoruz.

Ahbap Gebze Kocaeliden ayrılarak şehir statüsünde değerlendirilecek. Sanatçı Haluk Leventin başkanlığını yaptığı Ahbap Anadolu Halk ve Barış Platformu derneği çılgın ithamların merkezinde peki işin aslı ne olay nereden patladı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Şeytan Sofrası mevkiinde 17 Ağustos 2017 gününde orman yangını çıktı üç hektarı aşkın orman küle döndü.

AHBAP Derneği hesabında -burs verdiğimiz öğrenciler hariç - toplam 384 bin tl var. Ahbaptan COVID-19 Sürecinde de Eğitime Destek. AHBAP grubu hemen aile ile iletişime geçip biyonik kulaklık alınabilmesi için çocuğun raporlarını istedi.

Sabotaj iddialarının ardından sanatçı Haluk Levent ve kurduğu AHBAP grubu hareket geçip o bölgenin ağaçlandırılmasını talep etti. Haluk Levent ve AHBAP Grubunun Öncülüğünde Ünlülerin Yaptığı Yardımlar Harun Kahraman Montassar Talbi Damla Sönmez Kerem Tunçeri Enes Ünal Emre Kılınç Fatih Aksoy Yasmani Copello Atakan Akkaynak Kıvanç Tatlıtuğ Arif Morkaya Yalçın Koşukavak Nurgül Yeşilçay Furkan Palalı. Ahbap Coca-Cola ve Türk Kızılayından Yeme-İçme Sektörü Çalışanlarına Destek.

Özellikle İhtiyaç sahibi kişilerin merak ettiği Haluk Levent Yardım Vakfı İletişim numarası kaçtır. Geçtiğimiz yıl ağır kemik iliği yetmezliği hastalığıyla ünlü sanatçı Haluk Levent in kurmuş olduğu Ahbap yardım grubu tarafından Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesine getirilen 11 yaşındaki Diyarbakırlı Zeynep Nur Ongun sağlığına kavuştu. Haluk Levent kurduğu Ahbaplar grubu ile yardıma devam ediyor.

Başlatmış olduğu yardım kampanyaları ile dikkat çeken ve takdir toplayan Haluk Levent yeni bir yardımla gündemde. Ahbap Türkiye genelinde birçok il ve ilçede özellikle genç nüfusun. Sonuçta bu bağışları siz yaptınız.

Halk arasında AHBAP olarak da bilinen derneğin üyeleri kendilerine gelen yardım taleplerine anında karşılık veriyor. Haluk Leventin kurucusu olduğu Ahbap Derneği lise öğrencilerine uzaktan eğitimlerini devam ettirebilmesi tablet hediye ediyor. Haluk Levent tarafından kurulan ve kısa sürede tüm Türkiyeye yayılan Ahbap Grubu Gebzede kurulmaya hazırlanıyor.

Haluk Levente AHBAP grubu üzerinden ulaşabilen Halilin anne ve babası 12 bin TL değerindeki biyonik kulaklığı alabilme imkanlarının olmadığını ifade ettiler. Haluk Levent İzmirde meydana gelen deprem sonrası zor durumda kalan 20 ailenin kira masraflarını üstlendiğini duyurdu. Sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan ve kısa sürede tüm Türkiyeye yayılan AHBAP Grubunun Alanyadaki oluşumu olumsuz koşullardaki evlerde yaşam mücadelesi verenlere yardım eli uzatırken diğer yandan sahil temizliği sigarayı bıraktırma donör.

Bu durumun haber yapılması üzerine ünlü sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan ve AHBAP ismi verilen grup devreye girdi. 1 ŞUBAT 2018 HALUK LEVENT AHBAP DERNEĞİ.


Haluk Levent Ahbap Tan Parayi Goturuyor Mu


Ahbap Platformu Resmi Sitesi


Haluk Levent Ahbap Olarak Kazakistan Dan Helikopter Kiraliyoruz Magazin Haberleri


Ahbap Gonulluleri Basinla Bir Araya Geldi Van Haberleri


Size Helal Olsun Haluk Levent In Kurdugu Ahbap Son Zamanlarin En Buyuk Iyilik Hareketine Imza Atiyor Onedio Com


Ahbap Yardimlari Nasil Yapiliyor Youtube


Haluk Levent In Ahbap I 30 Bin Iyilik Gonullusune Ulasti Youtube


Haluk Levent In Ahbap Dernegi Youtube


Ahbap Dernegi Ve Haluk Levent Koronavirus Ile Savasmaya Hazir Internet Haber


Haluk Levent Resmi Web Sitesi


Ahbap Dernegi Nedir Ahbap Platformu Nedir Ahbap Dernegi Kimin Ahbap Dernegi Amaci Nedir Ahbap Yonetim Kurulu Nda Kimler Var Haberler


Haluk Levent Ve Ahbap Minik Ela Icin Seferber Oldu Magazin Haberleri


Ahbap Dernegi Ve Haluk Levent Koronavirus Ile Savasmaya Hazir Internet Haber


Canimizsin Sen Bu Cok Belli Haluk Levent In Kurucusu Oldugu Ahbap Ekibi Turkiye Nin 134 Ilcesinde Temizlik Yapti Onedio Com


Size Helal Olsun Haluk Levent In Kurdugu Ahbap Son Zamanlarin En Buyuk Iyilik Hareketine Imza Atiyor Onedio Com


Ahbap Dernegi Valilik Denetiminden Gecti


Canimizsin Sen Bu Cok Belli Haluk Levent In Kurucusu Oldugu Ahbap Ekibi Turkiye Nin 134 Ilcesinde Temizlik Yapti Onedio Com


Ahbap Iletisim Ahbap Iletisim Twitter


Haluk Levent 300 Bin Gonullu Ahbap I Anlatti Ben Mutlulugu Tattim Mi Birakamiyorum Youtube

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Haluk Levent Ahbap Grubu"

Post a Comment